Azeri vízum

Magyar állampolgárok magánútlevéllel csak érvényes vízummal utazhatnak be Azerbajdzsánba. A vízumot Azerbajdzsán budapesti nagykövetségén lehet igényelni. Sajnos a bakui repülőtéren nem lehet vízumot felvenni. A vízum lejáratát követően még három hónapig érvényesnek kell lennie az úti okmánynak. A turizmus fellendítése érdekében Azerbajdzsán bevezette az elektronikus vízumot is, amelyet a turista célból az országba beutazni szándékozó külföldiek igényelhetnek, és amely kiadása azerbajdzsáni utazási irodák közreműködésével történik. A feltételekről kérem érdeklődjön irodánkban.

Tájékoztatjuk a kedves utasainkat, hogy a Diplomata vagy szolgálati útlevéllel rendelkező magyar állampolgároknak nincs szükségük azerbajdzsáni vízumra.

A bakui repülőtéren nem lehet vízumot felvenni!

A VÍZUM IGÉNYLÉSÉNEK FOLYAMATA

1. A vízumkérő lapot legyen szíves kitölteni (letölthető)
2. A kitöltött vízumkérő lapot hozza be Irodánkba a szükséges egyéb Dokumentumokkal együtt.
3. A megbeszélt időpontra, amikorra a vízum elkészül, irodánkban átveheti a kész vízumát.

TURISTA ÉS ÜZLETI AZERI VÍZUM

Az azerbajdzsáni turista és üzleti vízum normál eljárásban egyaránt 10 munkanap alatt készül el a Konzulátusra történő beadástól számítva.
Ára: 35 EUR/fő
Azerbajdzsáni vízum esetén kizárólag csak előzetes egyeztetés után lehetséges a sürgősségi ügyintézés A turista vagy üzleti azeri vízum ügyintézéséhez magyar állampolgároknak az alábbi Dokumentumok szükségesek:

• kitöltött vízumkérdőív
• 2 db 3×4 cm-es fehér hátterű, színes igazolványkép
• repülőjegy másolata
• szállásfoglalás
• külügyminisztériumi meghívólevél
• útlevél
Irodánk 5000 Ft.+Áfa ügyintézési díjat, számit fel.
Vízumikérdőív letöltése innen Kattintson ide A meghatalmazás pedig itt tölthető le Kattintson ide